

- Какво работиш?
- Снайперист съм.


Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Този ден обаче е наричан още Зимен Петковден и в българските вярвания бележи прехода към зимата
Слагате я в уреда и си вършите другата работа. А след това се наслаждавате на любимата супа
По традиция Общината е подготвила богата програма
Винаги слагай продуктите в кипяща вода
В България традиционно мусаката се готви от кайма и картофи
Уникален десерт
Сервирайте кюфтенца с магданозена паста и се насладете на идеалния вкус
Консумирайте повече пресни плодове и зеленчуци
Веднъж опитали от тези ароматни и вкусни домашни дюнери, повече никога няма да се наредите на опашка, за да си купите отнякъде